Текст
1 мамыр мерекесі қарсаңында біз қыздармен бірге көркем еңбек сабақтарында көпұлтты Қазақстан аумағында тұратын халықтардың ұлттық тағамдарын және жалпы әлем халықтарының асханасын зерттеуге арнадық! Қыздар әртүрлі ұлт халықтарының дәстүрлі тағамдарымен танысып, оларды іс жүзінде дайындауды үйренді!
25 сәуір. Достық дастарханы. Өзбек тағамдары. Итальяндық тағамдар.
6 "Г" сынып оқушыларымен біз "Палау" жасауды үйрендік, ал жетінші сынып оқушыларымен жастардың сүйікті тағамы – пицца жасадық!
Көркем еңбек мұғалімі-Шитова И.В.